Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας. Περισσότερα εδώ

Επιστροφές Προϊόντων

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝΤο κατάστημα Cuka εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα που παράγονται και διανέμονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συσκευάζονται κατόπιν ελέγχου και είναι άριστης ποιότητας.


 • Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Για να γίνει η αλλαγή του προϊόντος βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό στο e-shop μας. 
 • Αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων γίνετε εφόσον παραλάβουμε το δέμα σας στο κατάστημα μας.
 • Τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης είναι 5 ευρώ. (το ποσό χρεώνετε με αντικαταβολή όταν παραλάβετε το προϊόν αλλαγής σας ), δεν ισχύει μόνο σε περίπτωση λάθους του καταστήματος.
 • Το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, χωρίς φθορές όπως το παραλάβατε .Δεν δεχόμαστε προϊόντα χωρίς καρτελάκια εσωτερικά και εξωτερικά, χωρίς διάφορα έξτρα αξεσουάρ π.χ ζώνες,καρφίτσες κ.λ.π, ρούχα που έχουν πλυθεί . Τα υποδήματα να δοκιμάζονται σε εσωτερικό χώρο. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε μαγιό και εσώρουχα για λόγους υγιεινής
 • Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο , διαφορετικά δεν γίνετε δεκτό και επιστρέφετε .
 • Επιστροφές δεχόμαστε μόνο με Γενική Ταχυδρομική με δική μας χρέωση ,παρακαλούμε να κρατήσετε αντίγραφο του αριθμού αποστολής για την ασφάλεια του δέματος σας. H διεύθυνση αποστολής είναι :


Cuka 

Δον Δαλεζίου 1α 

Βόλος , τ.κ 38221

τηλ. 2421029004Αν το προϊόν που σας ενδιαφέρει δεν είναι διαθέσιμο μπορούμε να πιστώσουμε το ποσό στον λογαριασμό σας για επόμενη σας αγορά, να χρησιμοποιήσετε το ποσό σας ως δωροεπιταγή, ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.


  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


  • Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον παραλάβουμε το δέμα σας και ελεγχθεί. Αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η αλλαγή σας , τότε καταθέτουμε τα χρήματα σας σε διάστημα 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του.
  • Εσωκλείστε στην συσκευασία το ΙΒΑΝ, τράπεζα και ονοματεπώνυμο δικαιούχου , επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε λογαριασμό τρίτων.
  • Από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθούν 3 ευρώ από το κόστος επιστροφής.