Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές των προϊόντων μας εντός Ελλάδος είναι δωρεάν για αγορές άνω των 80 ευρώ. Σε αγορές αξίας κάτω των 80 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα.

Συνεργαζόμαστε με Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ courier (για αποστολές στο εξωτερικό).

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας φροντίζουμε να σας αποσταλεί μέσω email ο αριθμός αποστολής σας. Με αυτόν τον αριθμό μπορείτε να αναζητήσετε το δέμα σας στο site των ELTA courier ή της Γενικής Ταχυδρομικής και να το εντοπίσετε. Σε περίπτωση απουσίας σας,σας αφήνουν μια ειδοποίηση και εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για το πότε θα το παραλάβετε. Μπορείτε να το παραλάβετε και εσείς οι ίδιοι επιλέγοντας – παραλαβή από το κατάστημα.

Συμπληρώστε στα σχόλια της παραγγελίας σας ότι θεωρείτε χρήσιμο π.χ ώρα παράδοσης, παράδοση Σάββατο ,χώρος εργασίας, αν υπάρχει άλλο όνομα στο θυροτηλέφωνο , κ.λ.π

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με ΕΛΤΑ courier και έχουν χρέωση 12€.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η αποστολή στο εξωτερικό γίνετε μέσω αποστολής δεμάτων από τα ΕΛΤΑ. Η διάρκεια παράδοσης κυμαίνετε από 7-15 ημέρες.Τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνουν τους τελωνειακούς δασμούς και οποιουσδήποτε τοπικούς φόρους ή/και δασμούς, όπου αυτοί υπάρχουν.