Μέθοδοι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cuka.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε για τις αγορές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους που σας εξυπηρετεί:

1. Αντικαταβολή στο χώρο σας (παραγγελίες εντός Ελλάδας). Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και πληρώνετε τη στιγμή που θα παραλάβετε το δέμα σας με επιπλέον χρέωση + 2,50 €.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας). Εντός 4 ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας σας, καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα eurobank με αριθμό λογαριασμού ΙΒΑΝ GR4402600780000490200422185 στην εταιρεία με την επωνυμία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ. Παρακαλούμε δώστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας κατά την κατάθεση. Μετά την κατάθεσή σας είναι απαραίτητο να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής με φαξ στο ή μέσω email στο info@cuka.gr. Μόλις ελεγχθεί η κατάθεσή σας, θα σας στείλουμε αμέσως το προϊόν που επιλέξατε για την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Να επισημάνουμε ότι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για παραγγελίες εντός Ελλάδας τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

3.Χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

* Πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας (Visa ή Mastercard). Το κατάστημά μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από 2 έως 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με το ποσό πληρωμής, όπως υποδεικνύεται κατά περίπτωση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

* Χρεωστική κάρτα που υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές, το ποσό των αγορών σας χρεώνεται μία φορά.

Όλες οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank «Eurobank e-Commerce» και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure). Η Eurobank εφαρμόζει το Strong Customer Authentication (SCA) για τη μείωση του κινδύνου απάτης για ηλεκτρονικές συναλλαγές.

4. Χρήση λογαριασμού paypal. Απολαύστε δωρεάν προστασία αγορών PayPal. Θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν δεν λάβετε το προϊόν που αγοράσατε ή εάν το προϊόν δεν ταιριάζει με την περιγραφή. Όποιο και αν είναι το ποσό! Εάν δεν έχετε λογαριασμό paypal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν στη διεύθυνση www.paypal.com

4. Χρήση δωροεπιταγής – δωροεπιταγής. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αγοράζετε οποιοδήποτε προϊόν και να το πληρώσετε με όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμείτε