ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το κατάστημα Cuka εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα που παράγονται και διανέμονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συσκευάζονται μετά από έλεγχο και είναι άριστης ποιότητας.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για να αλλάξετε το προϊόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό στο e-shop μας.
Αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων μόλις λάβουμε το δέμα σας στο κατάστημά μας.
Τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης είναι 5 ευρώ. (το ποσό που χρεώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής σας), δεν ισχύει μόνο σε περίπτωση λάθους του καταστήματος.
Το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, χωρίς φθορές όπως το παραλάβατε. Δεν δεχόμαστε προϊόντα χωρίς καρτέλες εσωτερικά και εξωτερικά, χωρίς διάφορα επιπλέον αξεσουάρ όπως ζώνες, καρφίτσες κλπ, ρούχα που έχουν πλυθεί. Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε εσωτερικούς χώρους. Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές με μαγιό και εσώρουχα για λόγους υγιεινής
Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο, διαφορετικά δεν θα γίνετε δεκτοί και θα επιστρέψετε.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο από τα Γενικά Ταχυδρομεία με δικά μας έξοδα, κρατήστε αντίγραφο του αριθμού αποστολής για την ασφάλεια του δέματος σας. Η διεύθυνση αποστολής είναι:

Cuka

Δον Δαλεζίου 1α

Βόλος , τ.κ 38221

τηλ. 2421029004

 

Εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει δεν είναι διαθέσιμο, μπορούμε να πιστώσουμε το ποσό στον λογαριασμό σας για την επόμενη αγορά σας, να χρησιμοποιήσουμε το ποσό σας ως δωροεπιταγή ή να λάβουμε τα χρήματά σας πίσω.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόλις λάβουμε το δέμα σας και ελεγχθεί. Εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή σας, τότε καταθέτουμε τα χρήματά σας εντός 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της.
Οι επιστροφές χρημάτων πρέπει να γίνονται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική συναλλαγή.
3 ευρώ θα αφαιρεθούν από το κόστος επιστροφής από το κόστος επιστροφής.