Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cuka.gr σας δίνει την ευκαιρία να πληρώσετε για τις αγορές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους που σας εξυπηρετούν:

1. Αντικαταβολή στο χώρο σας (παραγγελίες εντός Ελλάδας). Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και πληρώνετε τη στιγμή που λαμβάνετε το δέμα σας με επιπλέον χρέωση + 2,50 €.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας). Εντός τεσσάρων ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας σας, καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα eurobank με αριθμό λογαριασμού ΙΒΑΝ GR4402600780000490200422185 στην εταιρεία με την επωνυμία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE. Καταθέστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας κατά την κατάθεση. Μετά την κατάθεσή σας είναι απαραίτητο να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής μέσω φαξ ή μέσω email στο info@cuka.gr. Μόλις ελεγχθεί η κατάθεσή σας, θα σας στείλουμε αμέσως το προϊόν που έχετε επιλέξει για την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για να επισημάνουμε ότι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η αποστολή είναι δωρεάν.

3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης:

* Πιστωτική κάρτα  οποιασδήποτε τράπεζας (Visa ή Mastercard ) . Το καταστημά μας σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από 2 εώς 12 άτοκες δόσεις ανάλογα με το ποσό πληρωμής, οπώς υποδεικνύεται  κατά περίπτωση απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

* Χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές,το ποσό των αγορών σας χρεώνεται εφάπαξ.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση  με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure). Η Eurobank για να μειώσει τον κίνδυνο απάτης (fraud) για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, εφαρμόζει την ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (Strong Customer Authentication – SCA).

4. Χρήση λογαριασμού paypal. Απολαύστε δωρεάν προστασία αγορών PayPal. Θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν δεν λάβετε το αντικείμενο που αγοράσατε ή εάν το προϊόν δεν ταιριάζει με την περιγραφή. Όποιο και αν είναι το ποσό! Διαδικτυακά σχολιασμένα Paypal Διαπιστώστε να ψάχνετε στο Διαθέσιμο www.paypal.com

5. Χρήση δωροεπιταγής – πιστοποιητικό δώρου. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αγοράζετε οποιοδήποτε προϊόν και να το πληρώσετε με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής επιθυμείτε